Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, γεγονός το οποίο επιτυγχάνει αξιοποιώντας την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία των στελεχών της, την προσαρμοστικότητά της στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη, την υλικοτεχνική της υποδομή, καθώς και την πιστή τήρηση των διαδικασιών και των χρονοδιαγραμμάτων κάθε έργου.

Η εταιρεία συνεργάζεται με ερευνητικά κέντρα και τεχνολογικούς φορείς σε θέματα ανάπτυξης μεθοδολογιών έργων και προγραμμάτων καθώς και με πανεπιστημιακά ιδρύματα. Οι συνεργασίες αυτές επιτρέπουν να προσφέρει τις υπηρεσίες της με βάση τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές.

Η ITCScom εφαρμόζει διαδικασίες Διασφάλισης Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας EN ISO 9001:2015.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

H ­­­­­­­­­­­­­­­­­εταιρεία ITCScomLTD, προσφέρει συμβουλευτικές Υπηρεσίες Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας στοχεύοντας στην Πλήρη Ικανοποίηση των Πελατών της.

Στο πλαίσιο της Πολιτικής για την Ποιότητα η εταιρεία έχει καθιερώσει και εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, η λειτουργία του οποίου εναρμονίζεται με όλες τις κρίσιμες πλευρές των λειτουργιών της επιχείρησης που επηρεάζουν την ποιότητα.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του διεθνές προτύπου ΕΝ ISO 9001:2015. Θα παρακολουθείται, συντηρείται και βελτιώνεται από ένα πρόγραμμα επιθεωρήσεων αξιολόγησης και ανασκοπήσεων. Τυχόν παρεκκλίσεις θα αποτελούν αφορμή για άμεση εκτέλεση διορθωτικών ενεργειών.

Ευθύνη της Διοίκησης της ITCScomLTD, αποτελεί η δέσμευση της εφαρμογής της Πολιτικής Ποιότητας, των οριζόμενων στόχων και της σχετικής Νομοθεσίας και των σχετικών απαιτήσεων της και έχει πάντα βέβαια ως σκοπό την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών επιδιώκοντας την συνεργασία και την συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Για την επίτευξη του στόχου απαιτείται :

  • Σταθερή προσήλωση της Εταιρείας στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, με νέες εφαρμογές και εκσυγχρονισμούς για την βέλτιστη παροχή υπηρεσίας.
  • Συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων σε νέες μεθόδους και τεχνικές ελέγχου και οργάνωσης των διεργασιών της εταιρίας.

 

Πιστοποιητικό

Πολιτική Ποιότητας

 

Social Media

Green Water Drone

ΤοπΣΑ

Login Form

Newsletter

Επικοινωνία

Πρωτεσιλάου 75 & Πάριδος 63, 13122 Ίλιον Αττική

Τηλ.: +30 210 2621410 

Fax: +30 210 2621410 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Scroll to top