Το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα πολλών επιχειρήσεων, εταιρειών αλλά και απλών χρηστών. Η δυνατότητα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου επιτρέπει την προσβασιμότητα σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη διάχυση της πληροφορίας και την αύξηση του οικονομικού οφέλους για περισσότερες πωλήσεις και κέρδη στις επιχειρήσεις.

Η ITCScom δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους που εξασφαλίζουν χρηστικότητα και αισθητική στην ιστοσελίδα, και καλύπτουν τις ανάγκες προβολής και ιδιαιτερότητας κάθε επιχείρησης και οργανισμού, μέσω του διαδικτύου. Η ομάδα ανάπτυξης της ITCScom έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα ιστοσελίδες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και οργανισμών μέχρι και θεματικά Portals τα οποία συνδυάζουν ψηφιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και εξειδικευμένα υποσυστήματα εφαρμογών.

Social Media

Green Water Drone

ΤοπΣΑ

Login Form

Newsletter

Επικοινωνία

Πρωτεσιλάου 75 & Πάριδος 63, 13122 Ίλιον Αττική

Τηλ.: +30 210 2621410 

Fax: +30 210 2621410 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Scroll to top