Η ITCS Πληροφορική, Εκπαίδευση και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ITCScom LTD, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και καινοτόμων λύσεων-υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ευρύτερου Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Σήμερα η ITCScom καθιερώνεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, επενδύοντας στη συνεχή ενδυνάμωση του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η Εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις και ποιοτικά άρτιες συμβουλευτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας ενεργά στη συνεχή ανάπτυξη και στην επιτυχή αντιμετώπιση των επιχειρησιακών προκλήσεων των πελατών της.

Οι δραστηριότητες της ITCScom αφορούν στην παροχή επιχειρησιακών και τεχνολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της, με σκοπό να τους υποστηρίξει να καθορίσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους για διαρκή ανάπτυξη.

Οι υπηρεσίες-λύσεις που προσφέρει η ITCScom, καλύπτουν όλο το φάσμα και τον κύκλο της ζωής ενός έργου: από το σχηματισμό της ιδέας, έως το σχεδιασμό, την εκτέλεση, την παράδοση και τη συνεχή συντήρησή του, με χρήση καθιερωμένων μεθοδολογιών υλοποίησης και διασφάλισης ποιότητας στη διαχείριση κάθε δράσης.

Η εταιρεία εξειδικεύεται σε τρεις βασικούς τομείς:

  • Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες
  • Εκπαίδευση και Πιστοποίηση
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Social Media

Green Water Drone

ΤοπΣΑ

Login Form

Newsletter

Επικοινωνία

Πρωτεσιλάου 75 & Πάριδος 63, 13122 Ίλιον Αττική

Τηλ.: +30 210 2621410 

Fax: +30 210 2621410 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Scroll to top