Η Περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για την κοινωνική και οικονομική συνοχή της χώρας, με κύριους στόχους τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ανάπτυξη υποδομών, και την εξασφάλιση θετικού αντίκτυπου για την απασχόληση. Για να επιτευχθούν οι εν λόγω στόχοι, πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που ευνοούν την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Παράλληλα το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» διαμορφώνει μια νέα ταυτότητα αποκεντρωμένων αρμοδιοτήτων και περιφερειακού αναπτυξιακού προγραμματισμού, με αποτέλεσμα οι διοικητικές περιφέρειες να καλούνται με συγκεκριμένη στρατηγική και επιχειρησιακό πλάνο, να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και να εξασφαλίσουν μέσα και πόρους για την επίτευξη συγκεκριμένων αναπτυξιακών στόχων.

Η ITCScom διαθέτει εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό και είναι σε θέση να υποστηρίξει αποτελεσματικά κρατικούς φορείς και επιχειρήσεις σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, παρέχοντας τις κάτωθι υπηρεσίες:

  • Εκπόνηση και Αξιολόγηση Περιφερειακών Αναπτυξιακών Σχεδίων
  • Διασυνοριακά και Διαπεριφερειακά Προγράμματα

Social Media

Green Water Drone

ΤοπΣΑ

Login Form

Newsletter

Επικοινωνία

Πρωτεσιλάου 75 & Πάριδος 63, 13122 Ίλιον Αττική

Τηλ.: +30 210 2621410 

Fax: +30 210 2621410 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Scroll to top